Magazin > VIP
18 ogledov

Ashton skušal podkupiti Demi

Demi Moore Ashton Kutcher EPA
Le teden pred tem, ko je Demi Moore oznanila, da je vložila zahtevek za ločitev od nezvestega Ashtona Kutcherja, jo je ta skušal podkupiti s pregrešno dragim športnim avtomobilom.

Medtem, ko na dan prihaja vse več podrobnosti o ločitvi Demi Moore in Ashtona Kutcherja, se je izvedelo tudi, da se je 33-letni igralec močno trudil, da do tega sploh ne bi prišlo. Ameriški mediji namreč poročajo, da se je Demi hotel odkupiti s 100 tisoč dolarjev (približno 74 tisoč evrov) vrednim športnim avtomobilom, kar pa očitno ni naredilo vtisa na 49-letno igralko. Namesto tega se je dokončno odločila, da ga ima dovolj in da bo nadaljevala življenje brez njega.

Tolaži se pri Madonni

Ob tem ji pomaga tudi njena prijateljica Madonna, s katero nimata skupnega le to, da obe privlačijo mlajši moški, temveč ju združuje še ljubezen do kabale. Kraljica popa pravi, da ji je ta vera zelo pomagala pri ločitvi od Guyja Ritchieja, zato je prepričana, da bo pomagala tudi Demi. "Madonna jo kliče skoraj vsak dan, pošilja ji tudi sms sporočila, v katerih ji piše, da mora biti ponosna na svojo moč in da se mora zavedati, da se je zelo trudila, da bi zakon obstal," je razkril bližnji prijatelj kraljice popa in dodal: "Madonna je imela že veliko zvez z mlajšimi moškimi, zato povsem razume Demijino bolečino. Meni, da si zasluži nekoga, ki jo bo dopolnjeval intelektualno in čustveno."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.