Magazin > VIP
38 ogledov

Ashtonova ljubica: "Nisem kriva za ločitev"

Demi Moore Žurnal24 main
Svetlolasa Sara Leal, ki je v septemrbu spala z Ashtonom Kutcherjem, vztraja, da ni ona kriva, da se zvezdnika ločujeta.

Sara Leal se je z Ashtonom med rjuhami znašla na obletnico njegove poroke z Demi, a 23-letnica je kljub temu prepričana, da ni kriva za konec njunega zakona. Pravi, da je bil ta na robu propada že pred Ashtonovim skokom čez plot. "Jaz sem bila le ovira na cesti. Bilo je očitno, da sta imela težave že prej, jaz nisem kriva za ločitev" je povedala Sara in dodala, da kljub ločitvi ne namerava stopiti v stik z Ashtonom.

Demi pa naj bi bila medtem močno prizadeta zaradi njegove nezvetsobe, zato naj bi svojim odvetnikom že dejala, da ga morajo "kaznovati". 49-letna zvezdnica je odvetnikom naročila, da morajo od Ashtona zahtevati precejšen delež njegovega premoženja, čeprav sta podpisala predporočno pogodbo. A viri pravijo, da ti jo ne bo uspelo. "Ashton je varen pred Demi, zahvaljujoč pogodbi," je izdal bližnji prijatelj in za konec dodal: "Demi je besna in ne razmišlja trezno. Počuti se izdano in zato hoče, da Ashton plača. Tako, ali drugače."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.