Magazin > VIP
43 ogledov

Ashtonu Mila vredna več kot Demi

Mila Kunis Ashton Kutcher EPA
Čeprav Mila Kunis in Ashton Kutcher še nista uradno potrdila, da sta zaročena, fotografije govorijo same zase. Strokovnjakinja za diamante je potrdila, da je Milin prstan vreden več kot Demijin.

Vir je za ameriško revijo US Weekly razkril, da je Ashton svojo izbranko Milo zasnubil pretekli mesec in da njuna zaroka ne bo dolga; poročiti se namreč hočeta čim prej. A bolj kot o tem, kdaj bo poroka, se številni sprašujejo, koliko je 36-letni igralec zapravil za prstan in ali je zanj odštel več kot za tistega, ki ga je poklonil bivši ženi Demi Moore.

Novinarji televizijske hiše E! so govorili s strokovnjakinjo za diamante Adelaide Polk-Bauman; kot jim je povedala, je videti, da je Ashton Mili podaril prstan s petkaratnim diamantom, vpetim v platino. Dodala je, da je diamant očitno smaragdno rezan, kar pomeni, da je izjemno kakovosten. Čeprav si je strokovnjakinja Milin prstan ogledala le na močno povečani fotografiji Miline roke, je lahko ocenila, koliko je vreden. "Od 260.000 dolarjev naprej," je zaključila. To je več, kot je Ashton zapravil za Demijin prstan, katerega vrednost so ocenili na 250.000 dolarjev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.