Magazin > VIP
31 ogledov

Asistentka igralke o grozotah svojega dela

igralka rdeča preproga EPA
Nekdanja hollywoodska asistentka je razkrila svojo zgodbo in pojasnila, kako je delati za muhasto igralko in skrbeti za njena nezaslišana opravila.

Zgodba asistentke, ki želi ostati neimenovana – prav tako noče izdati niti imena svoje nekdanje delodajalke – se bere kot bizaren roman. Asistentka je za revijo New York opisala opravila, za katera si nikoli ni mislila, da jih bo opravljala. Med drugim je morala namesto šefice pustiti njenega fanta in ji kupovati marihuano. "Morala sem končati zvezo s pomembnim igralcem, s katerim je takrat hodila. Rekla mi je, naj grem namesto nje z njim na zmenek in sem šla. Človek bi mislil, da je najhuje končati zvezo z SMS-sporočilom. Ne. Poslati svojo asistentko je še huje," je razložila.

Njene naloge so vključevale tudi, da je morala skrbeti za njena "zelišča". Kasneje je dojela, da gre za marihuano, ki jo je zanjo celo pretihotapila na letalu v drugo državo. "Govorila je o zeliščih, jaz pa sem bila naivna in si mislila, da gre res za zelišča, ki jo pomirijo. Sploh nisem vedela, da mi jih je dala v prtljago – lahko bi me aretirali!"

Pika na i pa je bilo spoznanje, da ima šefica spolno prenosljivo bolezen, o kateri je morala obvestiti njenega nekdanjega fanta. Tega ji igralka sicer ni naročila, a je to vseeno storila. "Poklicala sem ga in mu rekla, naj se gre testirat ter da ga ona najbrž sploh ne bi poklicala." Dokončno ji je prekipelo in je dala odpoved, ko ji je obljubila, da jo bo vzela na filmski festival, a si je v zadnjem trenutku premislila in namesto nje s seboj vzela tedanjega fanta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.