Magazin > VIP
107 ogledov

Astrologinja napoveduje zakonske težave

Janez Janša mediaspeed
Revija Lady je astrologinjo Rožo Karan prosila, naj Janezu Janši in njegovi soprogi pogleda v zvezde.

Revija Lady je astrologinjo Rožo Karan vprašala, kaj je o prvaku SDS Janezu Janši zapisano v zvezdah. In te so bile prav zgovorne.

Astrologinja je med drugim napovedala zakonske težave. "Ujeta Venera pa pove, da vedno znova in znova išče ljubezen svojega življenja. Ko jo najde, jo zavrže … in spet išče novo. To je aspekt, ki napoveduje tudi težave v zakonu."

Janša naj bi letos veliko potoval. V tujini naj bi po besedah Karanove imel tudi veliko imetje. "Ali ima Janša veliko imetje? Odgovor je: da, ima imetje, in to daleč proč od tod! Kako se to vidi? Vladar njegove prve hiše je Pluton, ki je postavljen v deveto hišo, to pa je tujina. Merkur v deveti hiši pokaže, da je Janez Janša v to življenje prišel odlično opremljen z intuicijo, zato se vedno pravi trenutek izmakne roki pravice. Večino denarja zasluži na 'skrivnosten način' in včasih hodi po samem robu."

Urška ima po mnenju astrologinje oster značaj, ki jo vedno pripelje do želenega cilja. "Tudi Mars v prvi hiši kaže odločnost in odrezavost. Pluton in Mars skupaj pa sta enako povezan, kot smo to videli v Janševi karti. Torej sta si po svoje podobna in usodno povezana, v nasprotju z Janšo pa ima Urška odlično postavljeno Venero in je po tej plati mehkejša ter prisrčnejša," pravi Karanova in za konec dodaja: "Če se vrnem na skupni rojstni karti, pa lahko napišem, da je njuna zveza izbrana kot po katalogu."

Komentarjev 20
  • jaki 18:38 11.januar 2012.

    cccc,vedno bolj si bebav. A ga dost pohaš?

  • opaz 11:34 11.januar 2012.

    Temu se reče pa OGABEX 24. Moja astrologinja je pa napovedala, da ima Novković v 5 hiši hude težave. In to naj bi bilo novinarstvo al kwa? Aja pa še to mi je rekla da ma v deseti hiši vukojebino težko.

  • punca05 09:15 11.januar 2012.

    pa ti res gre na bruhanje, ko beres strani od Žurnala.....tolk ste levi, kot 24 kur. Očitno je drhal že skoraj po vseh medijih naseljena