Magazin > VIP
13377 ogledov

Athina Onassis: Govori se, da je v zvezi s tem 24 let starejšim moškim

athina onassis, jan tops Profimedia
Je končno našla pravega?

Athina Onassis, edina dedinja ladjarskega imperija, ki ga je na noge postavil njen dedek Ari Onassis, je bila enajst let poročena s poklicnim jezdecem Álvarom Affonsom de Mirando Neta. Od njega se je ločila leta 2017, potem ko so ga pri varanju ujeli Athinini varnostniki in nezvestega moža takoj zatožili ženi.

38-letna milijarderka velja za zelo sramžljivo. Izogiba se javnim dogodkom, nima družbenih omrežij, fotografi je celo na konjeniških turnirjih, na katerih nastopa, ne ujamejo zunaj arene. V zadnjem času se je izogibala celo tekmovanjem, ki so ji tako pri srcu. Nazadnje je nastopala januarja lani. Njene konje na turnirjih sedaj predstavljajo drugi jezdeci, nekaj jih je celo prodala. Kaj se dogaja?

Viri pravijo, da je Athina sveže zaljubljena. Nekdanji profesionalni jezdec, trgovec s konji in športni funkcionar Jan Tops (62) že desetletja spada med zaupnike bogate Grkinje. Tops je sicer poročen, njegova žena, s katero ima majhno hčer, se prav tako poklicno ukvarja z jezdenjem. Nizozemec je Athini prodajal konje in postal njen svetovalec. Poznavalci scene trdijo, da se je iz prijateljstva sedaj razvilo več. 38-letnica menda pravi, da sta si usojena. S Topsom naj bi se celo zbližala še pred poroko z Alvarom.

Govori pa se tudi, da se je Athina z zakoncema Tops sprla in se za nekaj časa preselila k polsestri v London, nato pa na Florido. Jezdenje naj bi obesila na klin in pokopala sanje, da bo Grčijo nekoč zastopala na olimpijskih igrah. 

Tops je govorice zavrnil. "O Athini se veliko govori. Še vedno je moja soseda, še vedno jezdi in še vedno vzdržuje konje. Še vedno sva poslovna partnerja," je povedal reviji Bunte. In kaj pravi o razmerju? Tudi to je zanikal. Pravi, da je srečno poročen.

 

Komentarjev 3
  • Nevica 14:51 04.februar 2024.

    V zapisanem ne vidim nobene zveze, razen poslovne in morebiti prijateljske.....Vse ostalo je špekulacija. Če bi se dedek preselil k Athini, bi imeli o čem pisati.....

  • Avatar lopov
    lopov 14:21 04.februar 2024.

    Že ima razlog taki al ovaki .... al dobro obdela al kešššš

  • Ender3 12:57 04.februar 2024.

    «Ni udarca brez starca» še vedno velja..