Magazin > VIP
11956 ogledov

Athina Onassis: S temi posnetki ji je zaril nož v srce

athina onassis
Nov udarec za bogato dedinjo.

Athina Onassis, edina dedinja ladjarskega imperija, ki ga je na noge postavil njen dedek Ari Onassis, je bila enajst let poročena s poklicnim jezdecem Álvarom Affonsom de Mirando Neta. Od njega se je ločila lani, potem ko so ga pri varanju ujeli Athinini varnostniki in nezvestega moža takoj zatožili ženi.

Alvaro pa za svojo ženo, ki naj bi imela na računu milijardo evrov, ni dolgo žaloval. 45-letnik se je namreč konec septembra poročil z brazilsko televizijsko voditeljico Denize Severo. Svojo novo ljubezen in postavno ženo rad pokaže na družbenih omrežjih, kjer je sedaj objavil tudi nekaj posnetkov s poroke, med drugim tudi romantičen video, ki je nastal en dan pred svatbo in v katerem si z ženo izmenjujeta nežnosti. "Kar čutim danes, je več kot sreča,“ pravi Alvaro, ki je svojo novo ženo spoznal pol leta po koncu zakona z Onassisovo, ki jo je ločitev močno prizadela. 33-letnica je v tistem času vidno shujšala, a si je od šoka na srečo hitro opomogla. Kljub temu ji verjetno ni vseeno, ko gleda posnetke, na katerih je njen bivši srečen z drugo.

doda miranda Ve, kaj boli Magazin Tako je videti maščevanje mlade milijarderke
Komentarjev 3
  • Jožef Koprivnikar 12:56 01.oktober 2018.

    Nož zaril v srce ? Res bi lahko bil naslov bolj primeren in manj krvav, Koliko pa je tistih ki se po ločitvi ne skrivajo ? So vsi napadalci s hladnim orožjem ? Vse za večjo branost, pa tudi z ...prikaži več neprimernimi vabami...