Magazin > VIP
5276 ogledov

Auč: Brian Austin Green se javno norčuje iz Megan Fox

megan fox, brian austin green Profimedias
Odzval se je na ljubezensko objavo bivše žene, ki je že v novi zvezi.

Po 16 letih ljubezni in desetih letih zakona je igralka Megan Fox zahtevala ločitev od zvezdnika serije Beverly Hills 90210, Briana Austina Greena, s katerim ima tri sinove. 

34-letni lepotici je glavo zmešal štiri leta mlajši glasbenik Machine Gun Kelly, ki ga je spoznala med snemanjem videospota. Ljubezen sta na Instagramu že potrdila. Megan je objavila črno-bel posnetek, ob katerem je zapisala: "Boleče lep fant. Moje srce je tvoje.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Achingly Beautiful Boy... My heart is yours 🔪♥️🔪

A post shared by Megan Fox (@meganfox) on

To objavo je opazil tudi Green in se nanjo odzval s fotografijami sinov. "Boleče lepi fantje. Moje srce je vaše,“ je naslovil objavo. Je hotel s tem povedati, da bi se morala Megan bolj kot na novega partnerja osredotočati na otroke? 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Achingly beautiful boys...... My heart is yours

A post shared by Brian Austin Green (@brianaustingreen) on


Igralec je pred kratkim spregovoril o novem položaju, v kateri se je znašla družina. "Pomembno je, da se z Megan čim pogosteje pogovarjava. Spoznala sva, da se ne moreva skriti za mislijo, da na otroke ta situacija ne bo vplivala. Bo vplivala. Od staršev pa je odvisno, kako bo nanje vplivala,“ je povedal in dodal: "Še vedno se imamo vsi radi in se spoštujemo, stvari pa so se spremenile. Ne na slabše, le drugače je.“

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.
 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 1
  • Avatar Jensintella
    Jensintella 01:17 08.avgust 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun