Magazin > VIP
22 ogledov

Auer Godniču grozi s tožbo

Angelca Likovič, Ivo Godnič, Žurnal24 main
Zaradi blatenja hčerke Sandre Auer naj bi njen oče Stojan Auer zoper komentatorja Iva Godniča napovedal tožbo. Slednji pravi, da gre le za grožnje.

Mariborski politik in podjetnik Stojan Auer naj bi se odločil, da bo tožil igralca in komentatorja v resničnostnem šovu Big Brother slavnih, Iva Godniča. Razlog za tožbo naj bi bili po poročanju spletnega portala Pozareport negativni komentarji Godniča o njegovi hčerki Sandri Auer, s katerimi naj bi ji uničil pevsko kariero.

Kot še piše omenjeni portal, se je Auer odločil za tožbo zato, ker njegova hčerka Sandra zaradi podpisane pogodbe s Pop TV sama ne sme vložiti tožbe za nobeno stvar, povezano s šovom. Informacijo o tožbi smo želeli preveriti pri Auerju, ki pa se na naše klice ni odzval.

Jaz sem bil plačan za to in od mene se je pričakovalo, da komentiram vse, kar se dogaja v hiši Big Brother.
Ivo Godnič

Nocoj ob 20. uri bo na Pop TV-ju finalna oddaja resničnostnega šova Big Brother slavnih, povabilo v studio pa naj bi Auer zavrnil.

"Tožbe sploh ni dal, jaz sem samo slišal grožnje, da me toži. Dokler ne dobiš lista, ne veš, da te toži in jaz nisem nič dobil. Bogu hvala, da se je spametoval, ker meni se ne ljubi v Maribor hoditi. Jaz sem v oddaji zaradi šova, sem komentator in ni nič letelo z namenom, da bi koga žalil,"
se je za naš medij na navedbe odzval Godnič in dodal, da njegovi hčerki privošči vse najboljše.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.