Magazin > VIP
264 ogledov

Auerjeva na otroštvo nima le lepih spominov

Sandra Auer Facebook
Sandra Auer pravi, da ni bilo vedno lahko biti hčerka slavnega Stojana Auerja.

Sandra Auer je za maribor24.si povedala, da je bilo njeno otroštvo v znamenju oddaje Poglej in zadeni, ki jo je vodil njen oče Stojan Auer. 29-letnica je bila takrat stara šest let, a se še vedno dobro spominja trenutkov, ko bi ob sebi potrebovala očeta, ki pa zanjo zaradi službe ni imel časa. "Spomnim se, ko sem bila stara devet let in sem imela prometno nesrečo. Jaz sem odšla v bolnišnico, oče pa na oddajo. Včasih bi si želela, da bi bil zraven mene. Ob koncu oddaje je takrat sicer naprosil voznike, da vozijo bolj previdno, saj je imela njegova hčerka prometno nesrečo. Takrat sem se zjokala,“ je povedala Sandra.

Auerju je v tistih časih uspevalo nemogoče. V Slovenijo je privabil številna slavna imena, kot so Backstreet Boys, The Kelly Family, 'N Sync … Oddaja je bila tudi zaradi tega zelo zanimiva mladim. "V šoli so vsi želeli karte za oddaje. Dobivala sem po 500 pisem dnevno. Ko nisem mogla vsem ustreči, so otroci postajali nesramni. Večkrat so mi zmanjkali čevlji (iskala sem jih tudi v stranišču) ali so me po šoli čakali in me zbadali. Včasih nisem želela iti domov, saj me je bilo strah. Dobila sem tudi kakšno brco. Vse to me je izoblikovalo,“ razlaga Sandra, ki bo maja rodila drugega otroka, tokrat sinčka. Med prvo nosečnostjo se je lepotička fotografirala gola, kar načrtuje tudi sedaj.

"Zagotovo se bom spet slikala. Tudi takrat sem to naredila zase. Ne zdi se mi nič spornega, želela sem si lepe fotografije. Naredila pa sem napako, da sem sliko objavila na Facebooku. Morala bi vedeti, kaj se bo zgodilo. Slike so bile na vseh naslovnicah, čeprav to ni bila moja želja,“ je še povedala Auerjeva, ki je, tako kot oče, zaljubljena v televizijo. Tudi ona je postala voditeljica in zaveda se, da bo težko zapolnila očetove čevlje. "Doslej še nisem zasledila primerjav med nama. Morda tudi zato, ker sva si zelo različna in ker je preteklo že kar nekaj časa od njegove voditeljske kariere. Seveda ga zelo občudujem, saj je naredil veliko, ampak nimam niti občutka, da nosim njegove velike čevlje in da si tega sploh želim. Lahko tudi prvič izdam, da si želim doseči morda še več kot on in da bi ob tem bil ponosen name. Želim si druge, še večje čevlje,“ je še razkrila.

Komentarjev 1
  • puksicd 22:58 21.januar 2015.

    Lepotička? Ajej ... No, saj tudi Steve Buscemi je "lepotec" iz Hollywooda. :-D