Magazin > VIP
339 ogledov

Auerjeva posvarila svojega partnerja

Sandra Auer Facebook
Sandra Auer je svojega fanta Roka, ki se je prijavil v šov Kmetija: nov začetek, posvarila pred negativnimi platmi televizijske slave.

Med tistimi, ki so se prijavili v resničnostni šov Kmetija: nov začetek, ki ga bodo vrteli na Planet TV, je tudi Rok Dajčman, partner Sandre Auer.

Kot so poročali mediji, je Rok pred kratkim izgubil službo, v šov pa se je prijavil, ker naj bi bil navdušen nad Sandrinimi anekdotami iz življenja v hiši Big Brotherja. "Rok se je res prijavil. Če sem ga prav razumela, še ni 100-odstotno prepričan, da se bo v to podal. Njegovo odločitev bom v vsakem primeru podprla. Glede na to, da sem bila tudi jaz nekoč v resničnostnem šovu, sem mu povedala, kaj vse ga čaka. Zaveda se, da nastop s sabo prinaša pozitivne, a tudi negativne stvari. Kako se bo odločil, je njegova stvar. Jaz ga podpiram, saj sva par in se mi zdi, da je to edino pravilno,“ je za naš portal povedala Sandra.

Spomnimo, Sandra je pred štirimi leti nastopila v oddaji Big Brother Slavnih na Pop TV, kjer sicer ni zmagala, je bila pa ena od odmevnejših kandidatk šova. Med drugim je v okviru Big Brotherja odpotovala na Finsko in se vselila v tamkajšnjo hišo "velikega brata“, kjer se je eden od tekmovalcem celo zaljubil vanjo. Srce pa je lepotička zlomila tudi slovenskemu tekmovalcu Mišu Kontrecu.

Kakor koli že, zmagovalca nove sezone Kmetije čaka 50 tisoč evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.