Magazin > VIP
52 ogledov

Avdić se bo moral Černaču opravičiti

Scena 04.03.13, Denis Avdic, foto: planet tv Planet TV
Leo Oblak, predsednik uprave Infonet medie, ki vključuje Radio 1, je obljubil, da se bodo Zvonku Černaču zaradi neresničnih navedb opravičili.

Na Okrožnem sodišču v Ljubljani sta se danes zglasila radijski voditelj Denis Avdić in predsednik Infoneta Leo Oblak. Ker se je Avdić na Radiu 1 norčeval iz intimnega življenja poslanca Zvonka Černača, ko je bil ta še podžupan Postojne, Černač od njega zahteva odškodnino.

Oblak je povedal, da so preverili navedbe, ki jih je Avdić o Černaču povedal v eter, in ugotovili, da so bile neresnične. Černaču se bodo opravičili, kar je bilo poslancu tudi najpomembnejše. Ni pa znano, ali bo Černač poleg opravičila dobil tudi odškodnino.

Avdić je po obravnavi povedal, da je hoja po sodiščih del njegovega poklica in da ni pravnik, ki bi vedel, kako se izražati, da ne bi zašel v težave. "Mi smo preverili govorice, ki so se pojavile, a so se na koncu izkazale za neresnične, zato smo objavili opravičilo in ga bomo še enkrat. Vedno sem previden, kaj in kako delam, vendar delam vsak dan, tega je ogromno in to, da se znajdem na sodišču, ni edina stvar. Pogosto se takoj po programu znajdem tudi pri šefu v pisarni, kjer jih poslušam. Seveda ga poserješ in narediš napako, zato pa se na dnevni bazi pogovarjamo, na kakšen način bi kakšno stvar povedal. Da bi cenzuriral samega sebe? Potem se lahko neham ukvarjati s tem," je povedal Avdić in dodal, da ga "na zagovor" pogosto pokličejo tudi znani Slovenci in Slovenke: "Seveda želijo ljudje z menoj razčistiti na različne načine. Mnogo znanih Slovencev me pokliče in vpraša, kaj imam proti njim. Jaz osebno prav nič in če se nekdo počuti užaljenega, tudi preneham s šalami na njegov račun. Zdi pa se mi, da morajo določeni ljudje, ki so izpostavljeni, določene stvari sprejeti, tako kot se tudi sam zavedam, da moram marsikaj sprejeti na svoj račun."

 

Komentarjev 11
  • KOJAK 15:45 09.oktober 2013.

    He he he so zgleda na Trstenjakovi aktivirali nekaj pljuvačev... pravkar registrirani komentatorji vsi pljuvajo po Avdiću.

  • KOJAK 15:45 09.oktober 2013.

    He he he so zgleda na Trstenjakovi aktivirali nekaj pljuvačev... pravkar registrirani komentatorji vsi pljuvajo po Avdiću.

  • sweetdogs 14:29 09.oktober 2013.

    Malo si poglejte politično satiro v ZDA, Angliji, Nemčiji... Mi smo pač bolj zavrti ex-komunisti in je vse kar ni v stilu 'olikanga pionirčka', je že takoj neokusno...