Magazin > VIP
89 ogledov

Avril Lavigne se ločuje

Avril Lavigne Chad Kroeger EPA
Kanadska pevka, ki je pred kratkim dopolnila tri dekade, se po dveh letih zakona ločuje.

30-letna pevka kanadskega rodu je pred dvema dnevoma na svojem Instagram profilu objavila presenetljivo novico o ločitvi. S pevcem skupine Nickelback, Chadom Kroegerjem (40), se Avril Lavigne namreč ločuje po dveh letih zakonskega stanu.

 

A photo posted by Avril Lavigne (@avrillavigne) on Sep 2, 2015 at 11:53am PDT


"S težkim srcem sporočam, da Chad in jaz danes objavljava najin razhod. Ustvarila sva mnogo nepozabnih trenutkov, ne samo skozi zakon, ampak tudi skozi glasbo. Še vedno sva in vedno bova najboljša prijatelja ter bova vedno globoko skrbna en do drugega. Najini celotni družini, prijateljem in oboževalcem, hvala za odkrito podporo,“ je zapisala ob Instagram fotografiji, iz katere žarita srečna nasmeha takratnih mladoporočencev.

Kmalu po poroki sta Lavigne in Kroeger razkrila set pravil, zaradi katerih naj bi njun zakon funkcioniral, medtem ko sta bila zaradi pevskih obveznosti ločena drug od drugega. "Ne želiva si iti nikamor, kjer bi lahko prosila za težave,“ je pojasnjeval pevec skupine Nickelback, pri čemer je imel v mislih nočne klube. Ob tem je razkril še, da kadar sta z Avril narazen, ne pijeta alkohola. Morda je bil razlog za objavo razhoda prav kršenje omenjenih pravil z njegove strani, saj je bil 18. avgusta po navedbah tujih virov opažen v nočnem klubu v Miamiju. In to ne sam, temveč z neznano žensko, s katero sta si delila mizo v posebnem predelu kluba in slednjega zapustila skoraj ob 5. uri zjutraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.