Magazin > VIP
119 ogledov

Avril razkrila bolezen

avril Žurnal24 main
Oboževalci so že dalj časa v skrbeh za Avril Lavigne, ki jim je preko Twitterja razkrila, da je bolna.

Kakšna bolezen jo je napadla, je 30-letnica doslej sicer skrivala, sedaj pa je razkrila, da je bila zaradi borelioze kar pet mesecev prikovana na posteljo. "Imela sem občutek, da ne morem dihati, govoriti ali se gibati. Mislila sem, da bom umrla. Nisem vedela, da lahko kaj takšnega povzroči pik žuželke. V postelji sem preživela pet mesecev,“ je izdala pevka, ki jo je okužil klop.

Avril je še povedala, da se več dni niti stuširati ni bila sposobna in da se je zaradi njenega slabega zdravstvenega stanja morala k njej preseliti mama, ki ji je pri vsem pomagala. K njej je večkrat na obisk prišel tudi mož, pevec skupine Nickleback Matt Kroeger, s katerim sicer ni več skupaj.

Da z njo nekaj ni v redu, je pevka spoznala oktobra v Las Vegasu, ko še za svojo rojstnodnevno zabavo ni želela iz postelje. "Nisem imela apetita. Ko smo prišli do bazena, sem se obrnila in šla v posteljo. Prijatelji so me vprašali, kaj je z mano narobe, a jim na to nisem znala odgovoriti.“

Zvezdnica se počuti že mnogo bolje, a poudarja, da njeno okrevanje še ni zaključeno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.