Magazin > VIP
24251 ogledov

Avstrijski milijonar (89) bi imel otroka s to 49 let mlajšo lepotico

richard lugner Profimedia
Oče dunajskega opernega plesa, Richard Lugner, se je zaročil.

Avstrijski milijonar Richard Lugner, oče dunajskega plesa, se je na zabavi za svoj 89. rojstni dan zaročil z 49 let mlajšo Simone Reiländer, s katero ima velike načrte.

V pogovoru za Bild je namreč razkril, da si želita otroka. "Hitro morava začeti, sicer bom še starejši,“ je povedal 89-letni Lugner, ki je znan po tem, da svojim mladim ljubimkam daje živalske vzdevke. "Sem relativno zdrav. Lahko se zgodi, da bom živel še pet let ali pa deset. Seveda je to tvegano,“ je o svojih družinskih načrtih še povedal Lugner, ki bo poskrbel, da bosta Simone in otrok finančno preskrbljena, ko ga ne bo več … Par je že obiskal zdravnika, ki jima bo pomagal uresničiti sanje o družini. 

Če bo njuna ljubezen zdržala do oltarja, bo to Lugnerjev šesti zakon. Kljub petim ločitvam pa poskočni milijonar še vedno verjame v večno ljubezen. "Ljubezen je najlepša stvar, ki se ti lahko zgodi,“ je povedal na svoji zabavi in dodal: "Simone ima vse lastnosti moje prve in tretje žene. To me privlači in zato jo ljubim. Veliko imava skupnega.“

Razlika v letih ga tudi tokrat ne skrbi. "Vedno sem govoril, da ne želim dočakati 100 let. Trenutno sem zdrav, nič mi ne manjka. In mlada ženska, v katero si zaljubljen, ti tudi pomaga. Takšna zveza poživi življenje.“

 
Komentarjev 8
 • malarin 21:42 28.oktober 2021.

  Gospod Richard Lugner - malta, bogati avstrijski prostor s svojem delovanjem. Da, pa bo imel otroka sedaj, je pa moral poskrbeti takrat, ko je bil čas za to, seme je dal zamrzniti. To je ena od možnosti. Želim pa mu ...prikaži več še naprej vse najboljše !

 • sam1 19:12 28.oktober 2021.

  Ata so na preži,ampak ustreliti bo pa moral nekdo drugi-drugače ne bo nič......

 • Avatar @narhist
  @narhist 14:51 28.oktober 2021.

  To mu pa verjamem, da "bi imel".