Magazin > VIP
56 ogledov

Avstrijski milijonar se je požvižgal na željo 57 let mlajše žene

Cathy in Richard Lugner Profimedias
Avstrijci zasvojeni z zakonsko krizo milijonarja Richarda Lugnerja.

Mediji naših severnih sosedov se že ves teden sprašujejo eno stvar: Bo Cathy Lugner prišla na rojstnodnevno zabavo svojega moža, očeta opernega plesa na Dunaju, Richarda Lugnerja?

Včeraj so dobili odgovor. Prišla je! Vse pa je kazalo na to, da se bo 84-letnik zabaval brez svoje mlade soproge, ki ga je pred nekaj dnevi javno napadla, češ da je ne brani pred žaljivkami, ki prihajajo iz ust njegovih družinskih članov. Cathy si je namreč želela zabave, na kateri ne bi bilo medijev, a se Richard s tem ni strinjal. Njun odnos se je še poslabšal, ko je izvedela, da se je Lugner dopisoval z nekdanjo ženo, ki jo ljubkovalno kliče Mausi.

Lugner tako do zadnje minute ni vedel, ali se mu bo Cathy pridružila na zabavi ali ne. Ko je mladenka prišla, si je bogataš kar malo oddahnil, svetlolaska pa je razložila, da je prišla, ker se to spodobi. "Pokazala sem spoštovanje,“ je povedala za Krone in razložila, zakaj si na žuru ni želela medijev: "Imava veliko prijateljev, ki se nam nočejo pridružiti na dogodkih, na katerih so tudi predstavniki medijev.“

Svojega zakona na zabavi zagotovo nista rešila … Lugnerja pa je bolj kot pogled na nejevoljno ženo verjetno razveselil pogled na nekdanjo mlado ljubimko Bahati, ki mu je v seksi opravi zaželela vse najboljše!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.