Magazin > VIP
41 ogledov

Avstrijski mogotec ima novo mlado igračko

Richard Lugner youtube.com
Avstrijski bogataš Richard Lugner, znan po opernem plesu, ki ga vsako leto organizira na Dunaju, ni več samski. Tudi novemu dekletu je nadel živalski vzdevek – kolibri.

Raperka Bahati Venus alias kolibri je tako zamenjala Anastasio alias katzi. Parček, ki se je zaljubil pred enim mesecem, je že dal prvi intervju, ki po poročanju RTL ni bil prav nič romantičen. Ko je 80-letnik poskušal poljubiti svojo 26-letno spremljevalko, se je ta nežnosti branila, kar pa milijonarjevega optimizma ni prav nič zmanjšalo. Prepričan je namreč, da je vse, kar potrebujeta, čas.

Bahati, ki je v zvezo prinesla majhno hčer, je sicer že pred časom izjavila, da jo zanimajo bogati moški. "Všeč so mi dobro situirani moški. To povem čisto iskreno," je povedala lepotička, ki si od bogataša poleg denarja verjetno obeta tudi pomoč pri glasbeni karieri. Poleg službe v njegovih trgovinskih centrih je svoji mladi ljubimki namreč že organiziral nastop.

Če kdo meni, da se Lugner ne zaveda, da bi ga mlada dekleta rada izkoristila, se moti. Bogataš namreč pravi, da ne išče ljubezni, ampak le lepo mlado žensko, s katero bo preživel nekaj lepih trenutkov. "Ona mi bo podarila delček svoje mladosti, jaz pa njej denar."

Namigovanja, da je 80-letnik svojemu kolibriju plačal za družbo, pa oba zavračata.

Komentarjev 2
  • korisnik_5437 11:07 05.maj 2013.

    http://www.heute.at/stars/leute/art23692,860451, 19.marca...pa mogoče bi pisec teksta preveril besedilo za razne slovnične napake?

  • Bozidar.Frelih 09:11 05.maj 2013.

    če žurnal misliti da znati Slovenija, se motiti.