Magazin > VIP
73 ogledov

Avtovleko poklicala za nepokvarjen avto

Teja Britovšek Rok Malek
Novopečena Lepa soseda Teja Britovšek se rada dobro zabava – tudi z estradnimi prijateljicami kot je Jerica Haber.

"S Tejo (Britovšek op. a.) sva zelo dobri prijateljici že skoraj 15 let. Je zelo iskrena, vedno pove, kar misli, je preprosta, nasmejana in poštena. Vedno je pripravljena pomagati, tudi sredi noči bi prišla na konec sveta, če bi jo potreboval. V študentskih letih pa smo skupaj kar veliko žurali po Ljubljani," je o novopečeni Lepi sosedi 2011 in dobri prijateljici povedala Jerica Haber.

Teji pa je zabavna prigoda pred kratkim prekrižala žurerske načrte: "Prijateljici Anji sem ponudila, da jo peljem po pijačo za njeno rojstnodnevno zabavo. Odpravili sva se v trgovino, nakupili vse potrebno, nato pa nisva in nisva mogli vžgati avta, zato sva poklicali vlečno službo. Mene so odpeljali z avtovleko, kamor me je prišel iskat fant Niko, ki je moj pokvarjen avto vžgal v prvem poskusu. Hec je bil v tem, da sem predolgo držala obrnjen ključ! Avtomehanik se je samo smejal in rekel, da ne ve, zakaj ni sam poskusil vžgati avta," je dogodivščino z nami delila lepotica.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.