Magazin > VIP
21 ogledov

Babica premagala pohlepne sorodnike

Katherine Jackson FameFlynet
Po drami v družini Jackson se vse počasi vrača na stare tirnice.

Mati pokojnega Michaela Jacksona Katherine Jackson je po družinski drami spet skrbnica Michaelovih otrok Princea (15), Paris (14) in Blanketa (10), skrbništvo pa si bo delila s svojim vnukom T.J.-jem Jacksonom (34).

T.J. je začasni skrbnik Michaelovih otrok in upravitelj njihove mesečne žepnine v višini 56 tisoč evrov postal po tem, ko je Katherine začasno odšla v Arizono, za kar se je kasneje izkazalo, da so jo tja pod prisilo odpeljali njeni otroci Janet, Jermaine, Randy in Rebbie. V ozadju vsega je bila seveda Michaelova dediščina, ki so jo Katherinini otroci med njeno odsotnostjo želeli razglasiti za neveljavno in tako priti do svojega kosa pogače.

"Jasno je, da Michaelovi otroci obožujejo Katherine in da je za njih zelo lepo poskrbljeno, prav tako obožujejo T.J.-ja Jacksona," je ob svoji odločitvi, da otroke vrne Katherine, povedal sodnik Mitchell Bleckloff.

 



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.