Magazin > VIP
18 ogledov

Babji ravs v Big Brotherju

Ines in Sandra sta bili nekoč prijateljici ... (Foto: Pop TV) Žurnal24 main
V hiši Big Brother se je vnel verjetno najhujši, zagotovo po najbolj glasen, prepir doslej. Glavni akterji: Sandra, Ines in salama.

Naši slavni so včeraj dokazali, da se jim za kamere, ki jih v hiši Big Brother spremljajo noč in dan, "fučka". Če se hočejo osmešiti, se bodo in pri tem jim je nepomembno, ali jih spremlja vsa država.

Prvi v vrsti sta Ines in Sandra, ki sta se zaradi malenkosti tako sporekli, da se jima lahko le smejimo. Vse se je sicer začelo v nedeljo, ko si je Ines zaželela salame, a je bila Sandra mnenja, da je pametneje rezervirati denar za cigarete.

A salama v ponedeljek še ni potonila v pozabo. Gena si je za večerjo zaželel jajc in Ines ga je začela dražiti, da morajo s hrano varčevati. Ker ji Genov odgovor na njeno provokacijo ni bil všeč, je eksplodirala. "Ti, pa vi vsi stanovalci, eni ste si kupili cigarete, ti si si kupil gel za lase, jaz pa ene ušive salame nisem dobila!"

Sandra se za komentar ni pustila dolgo prositi in svoji sostanovalki zabrusila, da se ne vede pošteno, da je v hiši dovolj hrane "za stran metat". "To pa je zdaj bilo podlo in grdo. Ene ušive salame, da rečeš, nisi dobila. To pa je zdaj res bilo grdo. Koliko kosmičev si kupila? Kdo jé kosmiče? Glej, koliko jih bo ostalo." Ines ji je poskušala razložiti, da kosmičev ni naročila samo ona, a Sandre ni bilo mogoče prepričati. Očitala ji je podlo igro, in ker je želela spet imeti zadnjo besedo, je Ines med pogovorom prekinila. "Dovolj si povedala! Dovolj si povedala!"

Blondinki sta imeli v ponedeljek zares veliko energije, kajti spor okoli salame se je nadaljeval še v postelji. Ines je izjavila, da bi Zlatko, če bi bil še v hiši, zagotovo dobil salamo. "Ampak mene ne spoštujete dovolj, da bi jaz kaj dobila." Sandra ni mogla verjeti svojim ušesom in prav je tako, saj je Ines razumela popolnoma narobe. "Kaj ti groziš s tem ali kaj? Kaj si ti ja nora! Kakšne besede uporabljaš. 'Če bi bil Zlatko tu, veš, kaj bi ti naredil?' Zdaj pa si šla preko sebe. Preko svojih meja si šla. Veš, kaj se je zdaj pokazalo? Tvoja hudobija se je zdaj pokazala."

In spet je bila vsega kriva salama.

Kakšno je vaše mnenje? Kdo je imel prav? Sandra ali Ines?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.