Magazin > VIP
44 ogledov

Babji ravs za vlogo Elizabeth Taylor

Lindsay Lohan in Megan Fox Žurnal24 main
Za glavno vlogo v filmski biografiji hollywoodske zvezdnice Elizabeth Taylor se potegujeta Lindsay Lohan in Megan Fox.

Lindsay Lohan in Megan Fox sta se podali v boj za glavno vlogo v filmu, ki bo govoril o burni romanci med Elizabeth Taylor in Richardom Burtonom. Več možnosti ima sicer Lohanova, ki je ne ovirajo igralske sposobnosti, temveč grehi iz zasebnega življenja. Včeraj se je namreč spet oglasila na sodišču, do konca marca pa mora opraviti še 54 dni družbenokoristnega dela v mrtvašnici in obiskati 18 terapij. Pretekle napake pa preganjajo tudi Foxovo, ki so jo leta 2010 odpustili iz filmske franšize Transformerji.

Zvezdnici hudega boja za vlogo za zdaj še nista konkretno komentirali: "Dokler ne bomo dosegli dogovora, ostajam brez komentarja," je bila skromna Lohanova. Zato pa so toliko zgovornejši viri blizu Lindsay. Pravijo, da bo igralka s pospeškom odslužila svojo kazen in naslednji teden že podpisala pogodbo za glavno vlogo v Lizini romantični biografiji. Očitno producenti opažajo igralkino zrelost, saj ji tako velika vloga ni bila dodeljena že nekaj let.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.