Magazin > VIP
22 ogledov

"Baby shower" pri Spearsovih

Lynn Spears je svoje porodne muke izkusila že navsezgodaj. Pri sedemnajstih je n Žurnal24 main
Na domu Spearsovih je bilo veselo, saj je bodoča mamica Jamie Lynn Spears priredila zabavo za svoj prihajajoči naraščaj, na kateri je bila tudi njena sestra Britney Spears.

Na "baby shower" je bilo povabljenih več kot trideset gostov, vključno z njeno starejšo sestro Britney Spears. Zabava, ki je bila na družinskem posestvu v Kentwoodu in je bila namenjena samo predstavnicam nežnejšega spola, je bila prirejena v čast 17-letne bodoče mamice.

 

Kaj je baby shower?

Baby shower je zabava, na kateri starši ali bodoči starši od svojih prijateljev in sorodnikov prejmejo darila za otroka. Ta tradicija je v ZDA zelo razširjena.

"Jamie je bila nad zabavo zelo navdušena in je odprla vsako darilo, na zabavi pa ste se srečali tudi njena mama in mama njenega zaročenca Caseyja Aldridgea in si segli v roko," je zabavo opisal eden od povabljencev."Sedeli smo v krogu, Lynn pa je odprla vsako darilo in se vsakemu lepo zahvalila. Bil je pravi tradicionalni baby shower."

Britney Spears v svojem rodnem kraju ni bila vse od pogreba svoje tete v začetku prejšnjega leta.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.