Magazin > VIP
31 ogledov

Badrićevo po operaciji bodri Gotarjeva

Hrvaško bo letos na Evrosongu zastopala pevka Nina Badrić, ki je pred kratkim prestala operacijo glasilk, po kateri že uspešno okreva.

Badrićevi naj bi odstranili polipe na glasilkah, kar pa njenega nastopa na Evrosongu ne bo ogrozilo, temveč celo olajšalo. Nino bodri tudi naša odlična vokalistka Alenka Gotar, mag.art. Iz dobro obveščenih krogov blizu Gotarjeve smo izvedeli, da sta Nina in Alenka zasebno dobri prijateljici in da naša pevka Badrićevi zelo stoji ob strani.

Alenka Gotar in Nina Badrić | Avtor: Facebook Facebook
Alenka o Nini noče veliko govoriti, povedala pa nam je, da se poznata že dolga leta in da se zelo lepo razumeta. Spoznali sta se prek Tošeta Proeskega v Skopju. Pravi, da je vesela, da bo letos Hrvaško zastopala prav njena prijateljica. Nini želi, naj čim prej okreva in uživa vsak hip, saj je to eden največjih trenutkov njenega življenja.

Badrićeva pa ni edina Alenkina dolgoletna osebna dobra prijateljica, ki bo letos nastopala na Evrosongu. Makedonijo bo zastopala Kaliopi, s katero Alenka prijateljuje že vrsto let. Skladbo, ki bo na Evrosongu zastopala Portugalsko, pa je napisal avtor Cveta z juga, Andrej Babić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.