Magazin > VIP
34 ogledov

Bagola še brez kritičnih podočnjakov

Aljoša Bagola Iva Krajnc Facebook
Kreativec Aljoša Bagola je za nas spregovoril o vlogi očeta, ki mu je pripadla pred dobrima dvema tednoma.

Aljoša Bagola in njegova izbranka Iva Krajnc sta pred dobrima dvema tednoma postala starša punčki Sofiji, ki jima zdaj krajša dneve. Novopečeni očka je za Žurnal povedal, da je polno zaposlen, trenutno pa je na očetovskem dopustu. "Zdaj sem očka/gospodinja. Podiram kupčke in kuham kosila, Sofija se pa itak po 'zizi bizi' režimu hrani," je povedal v smehu in še pohvalil svojo hčerkico: "Zelo je pridna, imamo dober ritem, tako da še ni kritičnih podočnjakov. Tudi mamica lahko spi, ko se treba hranit ima pa Sofia zelo dober alarm."

Mladi očka nam je tudi razložil, da v Sofijinem imenu ni nobenega večjega pomena, ter da sta se z Ivo zanj odločila brez večjega tuhtanja. "To ime je bilo obema zelo všeč, je visoko kotiralo že ko sva se pred leti pogovarjala o možnih imenih."

Čaka jo turneja

Sicer pa imata novopečena starša v kratkem že načrte za malo Sofijo, saj jo bosta peljala na manjše popotovanje. "Zdaj nas čaka turneja po Štajerski in Prekmurju, kjer živijo najini starši, potem pa, če nam bo sonce naklonjeno, si bomo privoščili še kakšen podaljšan vikend na morju," nam je za konec še zaupal Aljoša.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.