Magazin > VIP
29 ogledov

Bankrotirala in ostala brez doma

Heidi in Spencer sta tudi v dolgovih, saj nista plačevala davkov. Dolg tako že z Žurnal24 main
Hollywoodski parček, plastična Heidi Montag in Spencer Pratt sta povsem bankrotirala, ostala pa sta tudi brez doma.

Zaradi brezglavega zapravljanja denarja sta Heidi Montag in Spencer Pratt ostala brez 10 milijonov dolarjev, kolikor je znašalo njuno premoženje.

Za razliko od drugih bogatašev si namreč nista kupila luksuzne hiše, temveč sta jo v Malibuju raje najela in zanjo plačevala 35 tisoč dolarjev mesečno. Trije milijoni so se izgubili v Heidini propadli glasbeni karieri, šestih avtomobilih in zasebnem letalu, ni pa znano, koliko so stale plastične operacije, ki si jih je omislila gospodična Montag. 

"Bila sva nezrela, brigala naju je le slava, namesto pravi pomen najinega življenja, delo. Ne bi nama bilo treba zapravljati toliko denarja, morala bi varčevati in živeti normalno," je razočaran Spencer, ki se sooča z dejstvom, da lahko postane brezdomec.

Trenutno oba živita pri Spencerjevih starših v hiši za goste, vsak teden pa jima priskrbijo tudi hrano. "Spencerjevi starši nama enkrat na teden nakupijo hrano," je povedala Heidi. "In to je vse, kar dobiva."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.