Magazin > VIP
4225 ogledov

Bar: Bo to romanca med Matejem in Teo preživela?

matej, tea Planet TV
Tik pred finalom hinavske poteze?

V soboto bo finale šova Bar, v katerem se za 50 tisočakov borijo Matej, Sandi, Srečko, Tea, Katarina in Kristian. Zmagovalca bodo s telefonskim glasovanjem določili gledalci, njihovim glasovom pa bodo prišteli še zaslužek, pretvorjen v glasove, ki ga bodo finalisti pridelali ta teden. Vsak se torej bori zase.

Barovci so lahko na pomoč poklicali prijatelje in tukaj je počilo. Matej in Tea sta si oba zaželela bivše Barovke Maruše. Dobil jo je Matej, ki jo je prej poklical. Tea mu je to zamerila. Matej trdi, da mu svetlolaska ni omenila, da bo poklicala Marušo, ampak svojo prijateljico. Sporček so pokomentirali tudi drugi Barovci. Na Teino stran se je med drugim postavil tudi Sandi, čeprav je Matej Tei ponudil, da ji Marušo odstopi, a je to zavrnila.

matej | Avtor: Planet TV Planet TV

Mateju je po komentarjih, ki so jih pokazali v oddaji, počil film. "Mogoče, če ne bi bilo mene, če ne bi Teja z mano potegnila, je ne bi bilo nikjer tukaj notri. Na samem začetku je ni bilo nikjer. Ko je ona začela z mano, je prišla v medije, povsod … Zdaj je ona dobra oseba izpadla, jaz pa prasec. Ker sem ji Maruša speljal, ker sem se z eno "kao“lupčkal ...“ je bil besen Matej. "Vidim, da so se začele velike hinavske igre,“ je še izjavil in dodal, da je izpadel debil.

Tudi Teina čustva do Mateja so se malce ohladila, pa ne le zaradi spora z Marušo, ampak tudi zato, ker Matej poudarja, da je šov šov, resnični svet pa resnični svet in da bo čas pokazal, kaj se bo med njima razvilo. Tudi izjave, da sta le prijatelja, so Teo zmotile.

Komentarjev 3
  • brenda 17:40 03.januar 2019.

    Mesečno delam s polnim delovnim časom za več kot 7 $. Neprestano sem slišala, da mi drugi govorijo, koliko denarja lahko vložijo na spletu, zato sem se odločil, da ga preučim. No, začel sem z njim in spremenil življenje. ➨➨➨➨➨➨ www.WebJob33.Com