Magazin > VIP
94 ogledov

Bar prek spleta išče moškega za seks

Bar Refaeli twitter.com
Nekdanje dekle Leonarda DiCapria išče moškega, s katerim bi posnela domači pornič.

Izraelska lepotica je moške (in ženske) pozvala, naj ji pomagajo uresničiti njene največje sanje – posneti domači pornič. "Morda se bo našlo majhno občinstvo, ki me bo želelo videti med seksom. Konec koncev sem med rjuhami res dobra,“ pravi svetlolaska, ki za svoj horizontalni podvig potrebuje 10.000 dolarjev. "Če boste darovali 50 dolarjev, vam bom poslala fotografijo, ki me prikazuje med seksom. Obisk prizorišča snemanja stane 200 dolarjev, za 1.000 dolarjev pa boste v ožjem izboru za srečneža (ali srečnico), s katerim bom seksala. /.../ Darujte, kar lahko. Ta projekt mi ne bi mogel biti bolj pri srcu.“

Če že brskate po denarnici, vas moramo razočarati. Bar je video namreč posnela za spletno stran Funny or Die in se tako malce ponorčevala iz Kim Kardashian in Paris Hilton, ki sta zaradi domačih porničev nehote pristali na XXX-straneh.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.