Magazin > VIP
4613 ogledov

Bar: Srečko razkril, kaj čuti do Katarine

katarina kosem Planet TV
Srečko se je odzval na govorice.

Gledalci šova Bar so lahko sredi decembra videli, da se je Katarina, hčerka nekdanje političarke Andrijane Starina Kosem, nekega jutra zbudila v Srečkovi postelji. Pred ostalimi tekmovalci sta se šalila, da ponoči nista zatisnila očesa, ker sta se predajala strastem, a to ni bilo res. Sta pa objeta spala.

Srečko je sedaj razkril, ali je med njima preskočila iskrica. "Katarina je zelo lepa punca, a sva le prijatelja. Nič nisva imela. Malo je bilo alkohola in zezanja, ampak to je normalno. Tukaj ni nobene ljubezni ali metuljčkov v trebuhu,“ pravi.

bar_2018, finalisti | Avtor: Planet TV Planet TV


Šova bo sicer v soboto konec. V finalu so poleg Srečna in Katarine še Kristian, Matej, Sandi in Tea. Za svojega favorita lahko že glasujete, telefonskim glasovom pa bodo prišteli še zaslužek v Baru, pretvorjen v glasove. Vseh šest finalistov tako ta teden tekmuje vsak zase in si prizadeva za čim večji zaslužek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.