Magazin > VIP
917 ogledov

Barbara iz Kmetije v zvezi z znanim športnikom

barbara imperl Ajda Flere
Barbara Imperl našla ljubezen in službo, ki si jo je že od nekdaj želela.

Simpatična televizijska voditeljica Barbara Imperl in naš nekdanji plavalec sta od sredine junija par. "Res je, zelo sem zaljubljena, a o tem ne bi rada preveč govorila. Poznava se že šest let, na Facebooku pa sva se dodala šele pred kratkim. Nekaj časa sva si pisala, nato pa šla na kavo in preskočila je iskrica. Očitno je sedaj napočil pravi čas za naju," je za Žurnal24 povedala Barbara, ki pa ni našla le sreče v ljubezni, ampak tudi novo službo. Dela namreč na radiu HIT. "Prijavila sem se na razpis in bila sprejeta. Doslej sem bila v etru šele dvakrat, saj se še uvajam. Točno določenega termina še nimam, slišite pa me lahko danes med 19. in 21. uro," pravi simpatična svetlolaska, ki je o karieri na radiu sanjala že kot majhna deklica, a jo je pot najprej ponesla na televizijo, na Veseljak, kjer je vodila dve oddaji.

Čeprav sedaj dela na radiu, pa se Barbara televiziji ni popolnoma odpovedala. Dela namreč tudi za produkcijsko hišo Paprika Latino, ki sodeluje s Pro Plusom in se trenutno ukvarja s snemanjem šova Ljubezen po domače. "Pomagala sem pri iskanju kandidatov in našli smo res zelo zabavne fante. Punce se v šov še lahko prijavijo," je povedala Barbara, ki ima z resničnostnimi šovi, ki se snemajo na podeželju, bogate izkušnje, saj je bila tekmovalka v drugi sezoni šova Kmeija: Nov začetek.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.