Magazin > VIP
33 ogledov

Barbara razkrila razmišljanja o partnerskih zvezah

Barbara Planet TV
Simpatična nekdanja tekmovalka šova Kmetija: Nov začetek, 27-letna Barbara, nam je zaupala, koliko časa je že samska in kakšne so lastnosti njenega idealnega partnerja.

Partnersko razmerje nekdanje tekmovalke priljubljenega resničnostnega šova je vsega skupaj trajalo dve leti in dva meseca ter se zaradi karakternih razlik končalo v letošnjem marcu, pred njenim vstopom v šov Kmetija: Nov začetek. "Nisva se pač ujela,“ nam je zaupala svetlolasa 27-letnica in obenem razkrila, da je bilo to obenem tudi najdaljše razmerje, kar jih je kdaj imela.

Njen idealni partner je energičen, prijazen in družinski človek

Na vprašanje, kakšne lastnosti naj bi imel njen idealni partner, nam je simpatična nekdanja voditeljica odgovorila: "Uf … Pomembna je predvsem notranjost. Da je karakterno energičen, prijazen, družinski človek, ki ni 'zapečkar' , rad hodi na izlete in ima rad živali. Pa da mu prazniki veliko pomenijo, sama namreč praznujem vse ... (smeh)." Ob tem pa pojasnila še: "Po mojem mnenju sicer glede tega ne moreš imeti ideala, saj si v tem primeru lahko samo razočaran. Najbolj važno je namreč, kakšen je človek po karakterju.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.