Magazin > VIP
1407 ogledov

Barbra Drnač: "Nisem tipična slovenska mamica“

Barbra Drnač in Tereza Poljanič Facebook
Hčerka Barbre Drnač Tereza Poljanič se je pred nekaj meseci preselila na Novo Zelandijo, kjer se ji uresničujejo sanje. Mama je nanjo ponosna in pravi, da je pri uspehu ne bi nikoli zavirala.

Tereza Poljanič, hčerka slovenske novinarke in plesne poznavalke Barbre Drnač, že nekaj časa živi na Novi Zelandiji, kjer sledi svojim sanjam in ustvarja presne sladice in se posveča zdravemu življenju. Tereza nas bo o svojih receptih kmalu podučila tudi na malih zaslonih, saj si jo bomo lahko ogledali v oddaji Zdravo, Tereza!

Barbra je za Žurnal24 povedala, da je zelo vesela za Terezo, da je srečna in dodala, da jo je že obiskala: "Jaz sem šla k njej na obisk, kjer sem bila mesec in pol. Tako da sem šla preveriti, kam je moj otrok šel, čeprav ima tam očeta. Šla je s svojim fantom in sem zadovoljna, da je našla deželo, kjer spodbujajo njene ideje in jih tudi realizirajo. Nisem tipična slovenska mamica, ki bi otroka držala za rok'co, otroci morajo v svet, morajo biti širokega obzorja. Tereza je itak imela vse predispozicije in sem vedela, da Slovenija ne bo njena končna in edina destinacija. Tukaj je imela vse, kot je tudi sama povedala, zapustila je 'comfort zone'. Imela je streho nad glavo, imela je službo na televiziji, fanta …“

Vidi se, da sta Barbra in Tereza zelo povezani, saj jo plevolasko mama podpira pri vsaki odločitvi in o njej govori z velikim ponosom.

Komentarjev 5
  • blueone 18:47 26.julij 2015.

    mogoče je pa tole samo brezplačna reklama...in s tem naložba v prihodnost...ki si jo nekateri ne morejo privoščiti...

  • h3o 17:54 26.julij 2015.

    njej je ime BARBARA ne pa Barbra! pa kje imate vi glavo?

  • allstarr111 17:17 26.julij 2015.

    Ma ja kaj ne bo šla, gdo bi zdržal gledat 25 let oddajo ko jo je vodila mama, nakar bi jo še ene 25 hčerka, mama pa bila urednik, nakar bi lahko uletela že vnukinja in krog sklenjen.šla ...prikaži več je samo zato ker mami tukaj ni uspelo najti zanjo lepe službice kjer bi malo potovala in se kazala na TV ali malo poplesovala ipd. Pač zd se šele vidi kaka kriza je, ko tudi otroci elite morajo ven, ampak je pa fotr v NZ zrihtu da bo malo lažje začela, lahko se hitro zgodi da bo po izteku working tourist nazaj.