Magazin > VIP
215 ogledov

Barbra med smučanjem začutila bulici

Barbra Drnač mediaspeed
Voditeljica Barbra Drnač je spregovorila o zahrbtni bolezen, ki je napadla tudi njo.

Marsikdo ne ve, da je Barbra Drnač zbolela za rakom na dojki. Pogumna voditeljica in plesalka je zdaj za revijo Obrazi odkrito spregovorila o najtežjih trenutkih svojega življenja.

Da je nekaj narobe, je odkrila med smučanjem, ko je zatipala bulici na dojkah. Zdravnica je sprva mislila, da gre za vnetje, in ji predpisala antibiotike. Na srečo je Barbra zamenjala zdravnika, ki je postavil zastrašujočo diagnozo – rak. Najprej je sledila operacija, na kateri so ji odstranili levo dojko in okužene bezgavke. Nato pa je sledil še drugi šok. Čakalo jo je namreč agresivno zdravljenje (kemoterapije, obsevanja in biološka zdravila), ki se bo končalo januarja.

Barbra je za omenjeno revijo še povedala, da je med zdravljenjem veliko prijateljev izgubila, a jih tudi kar nekaj na novo pridobila. Najbolj pa so jo prizadeli tisti, ki so ji pošiljali sporočila o škodljivosti kemoterapije. "To me je včasih hudo prizadelo, saj sem se odločila za uradno zdravljenje, ti nasveti pa so v moj proces okrevanja vnašali nemir," je izjavila Drnačeva.

Komentarjev 1
  • Avatar Zala
    Zala 23:27 05.december 2011.

    Zakaj pa tovrstnih novic ne objavi njen soprog na svojem portalu Požarraport. Tam vlači vsakega za vsako stvar, kaj je njegova žena izjema?