Magazin > VIP
54 ogledov

Barbrin spor s HIV pozitivnim sinom

Barbra Streisand EPA
Barbra Streisand ne komunicira več s sinom Jasonom Gouldom.

Pevka in igralka Barbra Streisand se s spolno usmerjenostjo svojega homoseksualnega edinca ni nikoli obremenjevala. Jasona, ki se ji je rodil v zakonu z igralcem Elliottom Gouldom, je sprejela takšnega, kot je. Pred enim letom pa sta prekinila stike, ker se je igralka nenadoma začela vmešavati v njegovo življenje.

Jason je v New Yorku namreč znan kot veliki Casanova. Ljubimce naj bi menjaval hitreje kot spodnjice. "Zvezdnica se boji, da Jason zanemarja svoje zdravje. Želi si, da bi si njen sin našel prijetnega partnerja in se ustalil. Jason pa o teh načrtih noče slišati nič," je izdal vir.

Sedemdesetletna pevka si poleg tega izjemno želi vnučkov, a, kot kaže, tega ne bo doživela. "Jezna je, ker Jason ne razmišlja o posvojitvi ali nadomestni materi. Odločila se je, da sina ne bo poklicala, dokler ne bo spremenil življenjskega stila, Jason pa je ne bo poklical, dokler se bo vmešavala v njegovo spolno življenje."

Spora očitno še lep čas ne bo konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.