Magazin > VIP
27 ogledov

Barve pred znamkami

Maja Martina Merljak se bo po modni pisti sprehodila v rdeči barvi. (Foto: Saša Žurnal24 main
Modna revija. Namesto manekenk se bodo po pisti sprehodile igralke.

Festivalna dvorana bo to nedeljo ovita v barve, saj se bo tam v sklopu agencije Vulcano Models odvila 29. velika tematska modna revija Mavrična Ljubljana.

Organizatorji so se tokrat odločili za drugačen koncept predstavitve – po barvah in ne po modnih znamkah, po modni brvi pa se bodo namesto manekenk

Zagotovo je prijetno videti netipične manekenke v tej vlogi, konec koncev modo nosimo pretežno netipično manekenski ljudje.
Darja Hlade, direktorica projektov Vulcano models

sprehodile znane slovenske igralke, ki so jih za to nalogo izzvali v smislu Šifrerjeve popevke Kdaj si kakšno stvar naredil prvič!?

Več mode za ženske

“Vse izbrane igralke so akademsko izobražene, uspešne, prijazne, simpatične, prepoznavne. Glede na interes sponzorjev je tokrat toliko več mode za ženske, zato o igralcih nismo razmišljali,” nam je razkrila direktorica projektov Vulcano models Darja Hlade. V vlogi manekenk se bodo tako predstavile: Maja Martina Merljak, ki bo zastopala rdečo barvo, oranžno bo nosila Mirjam Korbar Žlajpah, rumeno Zvezdana Mlakar, zeleno Nina Ivanič, modro Barbara Cerar, vijolično Tina Gorenjak, belo pa Tanja Ribič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.