Magazin > VIP
22518 ogledov

Bastian Schweinsteiger in Ana Ivanović: Njuna ljubezen se je začela z lažjo

Bastian Schweinsteiger, Ana ivanović Profimedia
Nekdanje teniške igralke nogometaš ni zanimal.

Nekdanji nemški nogometaš Bastian Schweinsteiger se je moral za svojo ženo potruditi. Ana Ivanović, nekdanja srbska teniška igralka, sprva o njem menda ni želela slišati nič. Kot je povedala, je imela velike pomisleke, saj se nogometašev drži grd sloves - vsaj kar se ljubezenskega življenja tiče. 34-letnica je sicer ob predstavitvi knjige o soprogu, "Einer von Euch: Bastian Schweinsteiger", povedala, da se je njeno mnenje spremenilo že po prvem snidenju.

Kot poroča RTL, se je njuna ljubezen začela z belo lažjo. Schweinsteiger se je namreč po prvem stiku preko SMS-sporočila usedel na letalo in odpotoval k Ani v New York, da bi jo presenetil. Takrat se ji je zlagal, da tega ni storil zanjo, ampak da je že bil v mestu.

Nemec o svoji ženi najde le lepe besede. "Ona me je naučila, kaj pomeni ljubezen," je izjavil, Ana pa je dodala, da sta ljubezen in spoštovanje temelja trdne zveze. 

Par sta postala leta 2014, poročila pa sta se dve leti pozneje v Benetkah. Leta 2018 se jima je rodil sin Luka, eno leto pozneje pa še sin Leon.

Komentarjev 3
  • stevo 13:53 22.januar 2022.

    Kravetina

  • Avatar Dammliona
    Dammliona 00:08 22.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Ender3 17:48 21.januar 2022.

    Ana je bila in bo vedno, vredna greha !