Magazin > VIP
149 ogledov

BB ravs: Tudi, če bi bila povabljena, ne bi prišla

erik könig Žurnal24 main
Erik König pripravlja zabavo za tekmovalce Big Brotherja. Treh iz hiše sploh ni povabil.

Erik König, Primorec, ki se ga spomnimo iz hiše Big Brother, v začetku marca pripravlja zabavo za tekmovalce lanskoletnega Big Brotherja. No, kot je povedal za Žurnal24, ni povabil vseh. Povabil ni Alena Andriča, Maše Levačič in Anžeta Zalarja.

"Za organiziranje tega dogodka sem se odločil, da proslavimo eno leto odkar smo vstopili v hišo Big Brother in da dobijo oboževalci možnost, da nas spoznajo, saj nam velikokrat pišejo, kdaj gremo lahko na kavo, se spoznamo," je povedal Erik in dodal, da se je veliko sotekmovalcev na povabilo že odzvalo: "Zabave se najbolj veseli Mirela. Pravi, da komaj čaka, da se vidimo in da je ni strah, kaj bodo rekli ostali sotekmovalci, ki imajo toliko za pripomniti čez njo."

Maša in Alen na dogodek ne bi šla

"Zakaj bi me moral Erik povabiti? Glede na to, kako se je najin odnos končal, ga popolnoma razumem, da mi ni poslal vabila. Tudi, če bi bila povabljena, verjetno ne bi šla,“ je ua Žurnal24 povedala plavolaska Maša in dodala, da ima po končanem šovu naveč stikov prav z Alenom Adričem, ki prav tako ni bil povabljen na zabavo. "Iskreno, Alen je super fant, saj je iskren. Velikokrat ga srečam v centru Ljubljane, vedno me pozdravi, prihiti k meni ...“

No, tudi Alen je za naš medij povedal, da na zabavo verjeto ne bi šel, če bi bil povabljen. "To organizira naš Erik. On se je tako odločil. Povabiš tistega, ki ga želiš povabiti. To je njegova stvar. Če bom jaz karkoli organiziral, bom povabil vse, ne glede na to, kaj je bilo. Saj nismo stari štiri leta, da bi kuhali zamere,“ je povedal Alen in dodal, da s 'sveto trojico' (Alma, Erik in Jasmin), kot jih je označil sam, ni več v stikih.

 
 
Komentarjev 2
  • Franjo Erman 19:34 11.februar 2017.

    že zgleda ko debil

  • Žvižgač 12:37 11.februar 2017.

    Tisti, ki promovira tega puhoglavca je še bolj debilen kot je on sam. Njegov karakter in narcisoidnost,, ki sta podedovani od očeta in dedka sta pustila globoke posledice v njegovem karakterju. Kompleks manj vrednosti zdravi s takimi nebulozami, kot jih ...prikaži več tukaj promovirate. O njegovih oboževalcih bi dobro kaj vedeti, koliko jih je in kdo to so. Ker, če res obstajajo je žalostno, da so si izbrali tak lik za oboževanje.