Magazin > VIP
29 ogledov

Becker: Duhovnik me želi okrasti

Boris Becker Reuters
Boric Becker še vedno ni poravnal računa duhovniku, ki ga je poročil pred dvema letoma. Nekdanji teniški as namreč meni, da mu je zaračunal preveč.

Boris Becker se je pretekli petek mudil na švicarskem sodišču zaradi tožbe duhovnika, ki mu nekdanji teniški as še vedno ni poravnal računa za poroko izpred dveh let. Predstavnik cerkve Brent Fisher, ki je Beckerja junija pred dvema letoma poročil z nizozemsko manekenko Lily Kerssenberg v St. Moritzu, namreč še vedno čaka na plačilo 9.600 frankov oziroma nekaj več kot 7.700 evrov.

Nemška teniška legenda pa zatrjuje, da mu je duhovnik računal preveč, saj naj bi se cena za vodenje poročnega obreda vrtela okoli dva tisoč frankov oziroma 1.600 evrov, medtem ko mu je za njegovo poroko računal petkrat višji znesek. "Ne želim izpasti stiskaški, vendar je to petkrat več od običajne tarife. Duhovnik me želi okrasti. Iz principa mu nočem plačati,“ je svojo odločitev utemeljil Becker. Ameriški duhovnik pojasnjuje, da je Beckerju računal več, ker ni šlo za navadno poroko in je imel veliko dodatnega dela, vključno s potovanjem v Zürich, kjer je moral urejati podrobnosti glede poroke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.