Magazin > VIP
29 ogledov

Becker od žene dobil udarce

Boris Becker Barbara Feltus Reuters
Teniška legenda Boris Becker trdi, da ga je njegova bivša žena udarila.

Nekdanji nemški teniški igralec Boris Becker je izdal biografijo Das Leben ist kein Spiel (Življenje ni igra), v kateri je nekaj poglavij namenil svoji bivši ženi Barbari, s katero ima dva sinova.

Becker je v knjigi izdal, da ga je Babs, kot jo kliče vsa Nemčija, udarila. "V mojem spominu je zapisano: Barbari je počil film. Nadirala me je, nato je nenadoma skočila vame in začela udarjati po meni. Med naju se je zrinil sin Noah, ki ni želel gledati, kako njegova mama tepe očeta. Bilo je grozno," se dogodka spominja Becker, ki pa krivde za propadli zakon ne išče le pri ženi.

"Ni dvoma, da sem bil za to družinsko dramo kriv jaz. Svojo nosečo ženo sem prevaral in spočel nezakonskega otroka,"
 njegovo knjigo citira Bild.

Zakaj je prevaral ženo?

"Hrepenel sem po ljubezni, varnosti in intimnosti. Če tega ne dobiš doma, se lahko zgodi, da si to poiščeš drugje," je še zapisal Becker in dodal, da se je z bivšo ženo po koncu zakona več let prepiral. Trdi, da je Barbaro zanimal le denar. Kot piše, ji je več mesecev nakazoval preživnino s petmestnim številom, ki jo je večinoma zapravljala za oblačila.

Komentarjev 1
  • Igor Đukanović 05:46 26.september 2013.

    Boris Becker seveda ni edini, ki je od bivše žene dobil udarec. V 21. stoletju domneva o varanju ni nikakršno opravičilo za fizično nasilje. Niti dejansko varanje ne!