Magazin > VIP
19 ogledov

Beckham je ponosen, da je gej ikona

David je rad gej ikona. Žurnal24 main
David Beckham je priznal, da mu je všeč biti gej ikona. Zvezdnik, ki nosi sarong in si lakira nohte, pravi, da ga to ne dela nič manj moškega, temveč se čuti svoboden.

David Beckham je odkril, da je zanj prava čast biti gej ikona. Velikokrat ga namreč omenjajo kot idola "najbolj gejastim" homoseksualcem. Becks pravi, da prav nič ne bi spremenil pri svoji zunanji podobi. V Veliki Britaniji so mu tudi pripeli etiketo, da je najbolj črni belec. Sam je dejal: "Vsi ti komentarji mi godijo. Kadar mi kdo reče kaj takega, se nasmejem in sem na to ponosen".

Zvezdnik je nove oboževalce pridobil leta 1998, ko je oblekel sarong in priznal, da uporablja lak za nohte. Beckham se ne boji, da bi izgubil podobo moškega, saj mu je važno le, da lahko dela, kar želi. Dodal je: "Če želim nekaj obleči, to storim. Vedno se najde kdo, ki mu to ni všeč".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.