Magazin > VIP
21 ogledov

Beckham se je v otroškem šovu posladkal s "hroščki"

David Beckham Youtube
David Beckham si je navkljub svojemu ogromnemu bogastvu v neki otroški oddaji v stavi za 10 dolarjev privoščil "hroščke“.

Nogometni zvezdnik David Beckham je v priljubljeni Disneyjevi otroški oddaji Take Two Phineas and Ferb sklenil stavo za 10 dolarjev z dvema animiranima junakoma, da bo pojedel hrošča."Si na svojih potovanjih kdaj pojedel kaj tako čudnega, kot je hrošč? Če ti damo 10 dolarjev, boš pojedel enega?" ga je vprašal Phineas. Nogometaš je povedal, da jih sicer še nikoli ni poskusil, vendar bo za 10 dolarjev pojedel karkoli. Seveda je šlo prav tako za animirane hrošče.

David je v oddaji otroke zabaval še z nekaterimi drugimi svojimi veščinami; med drugim je jedel banano s čevlja.

Njegov nastop v oddaji mnogi pripisujejo njegovi vlogi družinskega človeka in očeta. 11. julija sta s soprogo Victorio dobila svojega četrtega otroka, prvo hčerko Harper Seven, od takrat pa David ves svoj prosti čas posveča družini. Tako je ta teden objavil fotografijo, na kateri kuha rižoto za svojo družino, in medtem ko je Victoria čuvala njuno hčerkico, je zvezdnik preživljal čas s svojimi sinovi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.