Magazin > VIP
63 ogledov

Beckham se skriva pred mamami

David Beckham FameFlynet
David Beckham je priznal, da se mora skrivati pred vztrajnimi mamami, ki nanj prežijo na treningih nogometa, ki jih obiskujeta njegova sinova.

Priljubljeni nogometaš se je pred kratkim začel skrivati, kadar na treninge nogometa pripelje svoja sinova, 10-letnega Romea in 7-letnega Cruza. Nanj namreč prežijo mame ostalih otrok, ki ga ves čas prosijo za avtograme in fotografiranje. "David Romea in Cruza vodi v losangeleški klub, kjer vadijo tudi deklice. One in njihove mame so nemogoče, čakajo ga in ga prosijo za objeme, avtograme, fotografiranje, ... Eno dekle ga je celo prosilo, če ji lahko podari majico, ki jo je imel na sebi," je za časnik Daily Star povedal neimenovani vir. Medtem ko Davidu takšna pozornost ni ravno všeč, pa se njegovi ženi Victoriji vse skupaj zdi precej zabavno.

A otroci niso edini, ki so nori na Beckhama, pred kratkim je svojo zatreskanost vanj priznal tudi komik Russell Brand, ki je dejal, da je priljubljeni nogometaš pravi "bog". "Samo poglejte ga, kakšen je v teh reklamah za spodnje perilo! Nisem gej, ampak z njegovega telesa bi jedel hrano. Nekaj takšnega, kar se dobro oprime, recimo jajce. Jedel bi ga z njegovega trebuha," je povedal navdušeni Russell.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.