Magazin > VIP
28 ogledov

Beckham spet vara Victorio?

Mu bo odpustila še enkrat? (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Britanski nogometaš David Beckham, ki je pred šestimi leti ženo Victorio prevaral z osebno asistentko Rebecco Loos, naj bi vnovič skočil čez plot. Tokrat mu pripisujejo kar tri afere.

Govorice, da je bil nogometaš David Beckham svoji soprogi Victorii vnovič  nezvest vsaj trikrat, je sprožila avstralska revija Famous, ki se je pred kratkim razpisala o Davidovih novih aferah. Na svojih straneh so zapisali, da je imel 35-letni zvezdnik še vsaj tri ljubice iz Amerike.

 

Ustvarjalci revije med drugim še navajajo, da to niso le namigovanja, saj trdijo, da imajo dokaze o Davidovi nezvestobi, ki naj bi trajala že tri leta.

 

Nezvestobo je že oprostila

Če so navajanja revije Famous resnična, bo zakon Victorie in Davida spet na preizkušnji, kot je bil leta 2004. Takrat je svetovna javnost namreč izvedela, da je svojo ženo varal z osebno asistentko Rebecco Loos.

 

Gospodična Loos je o aferi z Davidom spregovorila, ker je izvedela, da ni bila edina Davidova ljubimka. Z javnim priznanjem je močno zamajala temelje Beckhamovega zakona, a ga kljub vsemu ni porušila, saj je Victoria Davidu prevaro odpustila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.