Magazin > VIP
20 ogledov

Beckhamovi malčici že ponudili delo

Harper Seven Fame Pictures
Mala Harper Beckham je pri komaj devetih mesecih že dobila svojo prvo ponudbo za delo.

Videti je, da bo šla mala Harper Seven po stopinjah svojih slavnih staršev, modne oblikovalke Victorie in nogometnega zvezdnika Davida Beckhama. Njuna 9-mesečna hčerka je namreč že prejela ponudbo za delo, in sicer ji je podjetje za personalizirana darila za dojenčke poslalo pisno prošnjo, v kateri so jo prosili, naj postane obraz njihove znamke. "Oba tvoja starša sta modni ikoni in ne vidimo razloga, da ne bi tudi ti začela svoje kariere v modni industriji, navkljub tvoji starosti," je podjetje My1stYears.com v svojem pismu naslovilo malčico. "Zaradi zakonov o delu otrok pa se o pogodbi in plačilu žal ne moremo pogovarjati neposredno s tabo, zato smo kopijo tega pisma poslali tudi tvoji mamici in očiju. Z veseljem se bomo pogovorili z njima o tvojem plačilu. Smo ti pa pripravljeni plačati precejšen znesek, če bi postala zaščitni znak naše znamke,“ so še zapisali.

Oba njena starša sta se sicer začela ukvarjati s svojima karierama v precej zgodnjih letih. David je postal nogometna zvezda Manchestra Uniteda pri le 17 letih, medtem ko se je Victoria odločila za pevsko kariero že pri sedmih letih.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.