Magazin > VIP
18753 ogledov

Ben Affleck: "Če bi ostal poročen, bi še vedno pil"

jennifer garner, ben affleck
1/3
Profimedia
Počutil se je ujetega.

Ben Affleck je v oddaji Howarda Sterna iskreno spregovoril o odvisnosti od alkohola. Med drugim je razkril, da je pil, ker se je v zakonu z Jennifer Garner počutil "ujetega". "Verjetno bi še vedno pil (če se ne bi ločil, op. avt.),“ je povedal zvezdnik in dodal: "Razmišljal sem: 'Ne morem oditi zaradi otrok, a nisem srečen. Kaj naj storim?' Spil sem steklenico viskija in zaspal na kavču, kar se je izkazalo za slabo rešitev.“

49-letnik pravi, da sta se z Jennifer, s katero ima tri otroke, dolgo trudila zakrpati zakon, a na koncu spoznala, da bi bilo zanje bolje, če se razideta. "Najin zakon ni več funkcioniral. Tole se je zgodilo ... Jennifer je nekdo, ki ga ljubim in spoštujem, a s katerim ne bi smel biti več poročen."

Razšla sta se v prijateljskih odnosih. "So se pojavili napeti trenutki? Sva se prepirala okoli skrbništva? Je bilo težko? Sva bila jezna? Ja, ampak vedno je vse vodilo spoštovanje. Vedel sem, da je dobra mama in upal sem, da ve, da sem dober oče. Jaz sem vedel, da sem dober oče."

Affleck pravi, da je zdravljenje trajalo leto in pol. "Zdravilo proti odvisnosti je trpljenje. Ko dovolj trpiš, se nekaj v tebi premakne in si rečeš: 'Dovolj.' imel sem srečo, saj sem to točno dosegel, preden sem izgubil stvari, ki mi pomenijo največ. Ne govorim o karieri in denarju, ampak odnosu z otroki."

Affleck je od aprila v zvezi z Jennifer Lopez, s katero je bil nekoč zaročen.

Ben se je z mamo svojih otrok pred kratkim srečal na roditeljskem sestanku, po katerem sta se pred šolo zapletla v debato. Zdi se, da je bil Affleck razburjen. Fotografije najdete v galeriji. 

 
Komentarjev 1
  • James_Albertson 15:11 15.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦