Magazin > VIP
49 ogledov

Ben Affleck in Jennifer Garner zbežala iz ZDA

ben affleck, jennifer garner Profimedias
Ben Affleck in Jennifer Garner sta z otroki zapustila ZDA, saj se okoli njune ločitve dviga veliko prahu.

Da bi 9-letna Violet, 6-letna Seraphina in 3-letni Samuel obvarovala pred medijskim pompom, ki ga je sporožila njuna ločitev, sta Ben Affleck in Jennifer Garner otroke odpeljala na Bahame, kjer imata posestvo. Družina naj bi se iz ZDA umaknila že pred 30. junijem, ko sta zvezdnika razglasila, da je njunega zakona konec. "Otroke sta odpeljala iz Los Angelesa takoj, ko se je končala šola. Na Bahamih letujejo že več let,“ je povedal vir.

Kako dolgo se bosta igralca skrivala v raju, ni znano. Ben se bo sicer moral že zelo kmalu soočiti z mediji, saj ga 11. julija pričakujejo na sejmu Comic Con, kjer bo predstavil film Batman vs. Superman: Dawn of Justice.

Je bil kriv alkohol?

Zakaj se nekdanji sanjski par Hollywooda ločuje, ni znano. Nekateri ameriški mediji poročajo, da naj bi bil Affleck odvisen od alkohola in iger na srečo, spet druge publikacije pa pišejo, da je Jennifer motila Benova kariera, zaradi katere je zanemarjal družino. Pojavil pa se je tudi vir, ki trdi, da je igralec ženo med snemanjem filma Ni je več prevaral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.