Magazin > VIP
4611 ogledov

Ben Affleck in Jennifer Lopez: Ne sledita si na Instagramu!

ben affleck, jennifer lopez Profimedia
Kar malce nenavadno za današnji čas …

Eno najlepših ljubezenskih zgodb letošnjega leta pišeta Ben Affleck in Jennifer Lopez, ki sta po 17 letih ljubezni dala še eno priložnost. Par sta bila že leta 2002, se zaročila, a poroko tik pred zdajci odpovedala. Takrat sta povedala, da sta se za ta korak odločila zaradi prevelikega zanimanja medijev. Le kratek čas pozneje pa je svet izvedel, da sta se razšla.
 
Zvezdnika sta ostala prijatelja in Ben je v začetku leta, ko se je razvedelo, da v Jenniferini zvezi z Alexom Rodriguezom škripa, zgrabil priložnost in ji začel pošiljati elektronka sporočila, v katerih naj bi ji dvoril. Alexa se je lepotica aprila znebila in le 14 dni pozneje so pred njeno vilo opazili Afflecka. Parček je bil tokrat bolj previden in svoje sreče ni takoj delil z mediji. Uradno sta jo potrdila na Jenniferin rojstni dan, nato pa sta se skupaj prikazala še na filmskem festivalu v Benetkah.

Od drugih znanih parov se razlikujeta tudi po tem, da si ne sledita na Instagamu, a kljub temu polnita medije. To je ugotovil portal TMZ, ki je pod drobnogled vzel njuna profila. V zadnjih mesecih je pevka všečkala le eno Benovo fotografijo, a ne na njegovem uradnem profilu, temveč na profilu, ki ga je odprl oboževalec. 

Več kot očitno sta se iz svojih napak veliko naučila. 


 
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.