Magazin > VIP
6768 ogledov

Ben Affleck je v škripcih

ben affleck
1/5
Profimedia
Jennifer Garner je prekipelo.

Jennifer Garner in Ben Aflleck, ki sta se po desetih letih razšla leta 2015, sta ponosna starša treh otrok, 14-letne Violet, 7-letnega Sama in 10-letne Seraphine.

Zvezdnika sta tudi po ločitvi ostala v prijateljskih odnosih – predvsem zaradi naraščaja. Jennifer je bila tudi tista, ki je nekdanjega moža lani odpeljala na zdravljenje od odvisnosti od alkohola in mu vseskozi stala ob strani. 

ben affleck grozno Magazin Ben Affleck spet na dnu: Paparaci posneli skrb vzbujajoče fotografije

Ben se je vzel v roke in zdelo se je, da je odvisnost tokrat le premagal, a konec oktobra so v javnost pricurljale fotografije, na katerih je bil vinjen. 

En mesec pozneje so fotografi igralca ujeli med prepirom na ulici. Je Jennifer Benu takrat postavila ultimat, o katerem sedaj pišejo mediji? 47-letnica naj bi nekdanjemu možu zagrozila, da ne bo več videl otrok, če se ne bo spravil v red. 
ben affleck, jennifer garner Magazin Jennifer Garner in Ben Affleck: Sredi ulice je počilo

Kot poroča Gala, naj bi si Ben njene besede vzel k srcu. Za svoje otroke bo storil vse, še pravijo poznavalci, a to bo moral nekdanji ženi še dokazati … "Jen mu ne zaupa več,“ še pravijo viri. 

Kako močno Ben uživa v očetovski vlogi, si lahko ogledate v galeriji.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.