Magazin > VIP
58124 ogledov

Ben pred pragom hiše J. Lo kričal kot "utrgan"

Ben Affleck
1/8
Profimedia
Očitno bodo tudi v drugo za razpad njune zveze sokrivi paparaci.

Igralec Ben Affleck si je nadel poročni prstan in se odpravil na srečanje s svojo kmalu nekdanjo ženo Jennifer Lopez na njen dom v Los Angelesu. Ko je zapuščal hišo, je bil očitno zelo jezen. Zgrabil je telefon enega izmed fotografov in na vso moč zakričal nanj. Ga je že pred incidentom razjezila soproga ali pa ima Ben čez glavo paparacov, ki mu sledijo na vsakem koraku. Sploh sedaj, ko so govorice o ločitvi vse glasnejše. Spomnimo, da se je par pred dvajsetimi leti prvič razšel prav zaradi pritiska medijev. 

Vir je Daily Mail nedavno razkril, zakaj je pevka in igralka obupala nad svojim zakonom z Benom. Igralca sta se poročila pred dvema letoma. "Jennifer je prekipelo. Res se je trudila, a ne zmore več. Stvari se ne izboljšujejo, še slabše so," je povedal vir in dodal, da je 54-letna J. Lo svojega 51-letnega moža zapustila, ker je bil nenehno slabe volje in negativno nastrojen. 

Fotografije nejevoljnega Afflecka so po svetu zaokrožile že takoj po njuni poroki. Par se je na medene tedne odpravil v romantični Pariz, kjer pa se zvezdnik ni počutil najbolje. Menda so mu šli na živce paparaci, ki so mu sledili na vsakem koraku - tako kot pred 20 leti, ko sta se ravno zaradi prevelike medijske pozornosti razšla. 

Jennifer, ki je pred kratkim odpovedala svetovno turnejo, da bi imela čas za družino in prijatelje, naj bi bila zaradi očitnega konca svojega zakona zelo potrta. Lepotica se sedaj posveča predvsem sebi in svojima otrokoma ter kuje načrte za 2025, ko bo izpolnila obljubo, ki jo je dala oboževalcem, in se podala na turnejo. Lopezova naj bi sicer močno šokirali kritični članki. Meni, da si jih ni zaslužila. "Če bi ljudje vedeli, kaj je v resnici prestajala, bi pokazali več usmiljenja," je dejal vir. "Ben je dober moški, vendar zna biti čemeren in potrt. Mislim, da je svet to videl na fotografijah, ki so nastale na grammyjih, ko se ni niti nasmehnil. Če bi vedeli, kako je v resnici, je ne bi napadli," je še dejal Jenniferin prijatelj in o Benu še dodal: "Verižno kadi in preklinja in zdi se, da je ves čas razdražen. Je odličen režiser in igralec, a z njim ni prav zabavno." 

A že decembra je v medije prišlo, da ni Ben tisti, ki je težaven. Po poročanju hollywoodskih virov igralec Matt Damon že od samega začetka ne podpira zveze svojega dobrega prijatelja Bena Afflecka, ki ga pozna še iz mladosti in s katerim je doživel največji uspeh v svoji karieri. Dvojica je leta 1998 prejela oskarja za scenarij za film Dobri Will Hunting.  

"Matt je imel že od samega začetka resne zadržke glede Benniferja 2.0. Poskušal je javno podpreti Bena, a dejstvo je, da sovraži način, na katerega J.Lo ravna z njegovim prijateljem, zato ne more več držati jezika za zobmi!" je že decembra povedal vir in dodal, da je odnos med Benom in J.Lo napet, ker ga poskuša pevka nadzorovati. "Ni skrivnost, da se Ben in Jennifer ne razumeta. Ves čas je v težavah." 

"Jasno je, da se mora nekaj spremeniti, a ko je Matt Benu začel dajati nasvete, je ta znorel," še trdi vir, ki je tudi namignil, da ni napeto le v Benovem zakonu, ampak je počilo tudi med dolgoletnima prijateljema. "Zdi se, da se zgodovina ponavlja. Pred 20 leti sta iz istega razloga prekinila stike. Matt ne more biti več tiho, pa četudi bi to pomenilo, da se bosta z Benom odtujila. Slabo mu je, ko vidi prijatelja, kako se pojavlja na rdečih preprogah in igra Jenniferin okrasek."

Komentarjev 2
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:03 25.junij 2024.

    Ti igralci se sploh ne bi smeli poročati,ker so vsi mal utrgani,mislijo da so bogovi,če posnamejo par filmov,zares so pa slabši kot mi.To velja tut za naše

  • leonardo 15:44 24.junij 2024.

    Paparaci gor ali dol. če se dva človeka ujameta in nimata zakonskih problemov, jima tudi paparaci ne pridejo do živega. Je pa tako, če prvič ne štima tudi drugič, pa tretjih pa tako naprej ne štima. Sploh noro poskušati.

Sorodne novice