Magazin > VIP
45 ogledov

Bena Afflecka ločitev zaznamovala

ben affleck
1/6
Profimedias
Za Benom Affleckom je prvi nastop po uradni potrditvi, da se z ženo Jennifer Garner ločujeta.

Jennifer Garner in Ben Affleck sta takoj, ko sta svetu razglasila, da se ločujeta, z otroki zbežala na Bahame, saj sta se želela izogniti medijskemu poročanju o njunem družinskem življenju. Vsi pa so vedeli, da se bo moral Ben zelo kmalu soočiti s sedmo silo.

Včeraj se je igralec udeležil konvencije Comic-Con v San Diegu, kjer je predstavljal svoj novi film  Batman vs. Superman: Dawn of Justice. Zvezdniki, ki se udeležujejo konvencije, so ponavadi sproščeni in se z veseljem posvetijo svojim oboževalcem, Benu pa letos - razumljivo - ni bilo do tega.

Kot poročajo, je na hitro pomahal fanom, drugo roko, na kateri se še vedno sveti poročni prstan, pa je skrival v žepu. Tudi odgovarjanje na vprašanja mu včeraj ni šlo najbolje od rok. Medtem ko je Henry Cavill, ki v filmu igra Supermana, navdušeno razlagal o snemanju, je Ben mrko gledal predse, njegovi redki nasmeški pa so bili zaigrani, pravijo očividci.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.