Magazin > VIP
25 ogledov

Benčkova je videla Jodie Foster

Katarina Benček
1/10
Osebni arhiv
Lepotica, televizijska voditeljica in poslovna ženska Katarina Benček nam je razkrila vtise s počitnic v Ameriki.

Lepotica Katarina Benček se je pravkar vrnila s 16-dnevnega potepanja po Združenih državah Amerike: "Na pot sem se odpravila z najboljšo prijateljico, ki si je zelo želela obiskati Ameriko. Najprej sva se teden dni zadržali v Las Vegasu, in glede na to, da ima tam večina ljudi težave s čezmerno težo, sva bili izredno oblegani, ljudje so naju celo fotografirali. V Las Vegasu sva imeli dva dni dež, kar je taka redkost, da so o tem poročali na vseh poročilih. Uživali sva tudi v nakupovanju, predvsem čevljev. Največ sem zapravila v trgovini Guess, za prestižne blagovne znamke pa imam še preplitke žepe (smeh)," nam je zaupala Katarina, ki se je s prijateljico udeležila tudi šova nekdanje Playboyeve zajčice in Hefnerjeve spremljevalke Holly Madison:

"Kar se plesa in petja tiče, ni ravno v središču, med predstavo pa celo dvakrat razkrije svoje golo oprsje. Predstava se sicer vrti okoli tega, da Holly iščejo popolnega moškega in je zelo zabavna."

Mesto sanj

"Po prežuranih nočeh v Las Vegasu sva najeli avto in se odpeljali v Los Angeles. Živeli sva tri minute stran od slovitega Hollywood Boulevarda, od koder sva se odpravili na izlet v Santa Monico, Venice Beach, Malibu, odšli sva na ogled domov slavnih, malce razočarani pa sva bili nad nočnim življenjem, saj se vse zapre že ob dveh zjutraj. Novi kraji me vedno zanimajo, vendar v Ameriki ne bi nikoli živela, saj se tam nisem počutila varno. To je zagotovo ena izmed velikih prednosti Slovenije," pravi Katarina.

Zvezdniški trenutki

Domača zvezdnica pa se je čez lužo gibala tudi v bližini svetovnih zvezdnikov: "Fotografirali sva se z Mikom Tysonom, med ogledom zvezdniških rezidenc na Hollywood Hills sva videli Jodie Foster, ki se je ravno pripeljala mimo. Holly Madison pa sva opazili tudi dan pred šovom, na zabavi v klubu. Obkrožena je s številnimi varnostniki, vendar je zelo dostopna in se z veseljem fotografira s svojimi oboževalci. V L.A.-ju sva se srečali z Jurijem Bradačem, ki naju je toplo sprejel, čeprav se prej nismo osebno poznali."

Komentarjev 1
  • allstarr111 21:51 20.oktober 2011.

    Mislm fak, pickica je bila 2 tedna v USA in zdej je taglavn al kaj ?